Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

 

 

Η Silkfeel είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των hair extension με 100% human Remy hair.

 

Διαθέτει τέσσερις κατηγορίες hair extension τις: Gold line, Black line, Blue line και Classic line.


H Gold Line της Silkfeel  κατασκευάζεται με εξαιρετικής ποιότητας  φυσική τρίχα που παρασκευάζεται με την καλύτερη ποιότητα μαλλιού  προερχόμενη από έναν δότη (συνήθως από μαλλιά νεαρών κοριτσιών ) απευθείας  διατηρώντας  την τρίχα ανέπαφη προς την ίδια κατεύθυνση (Remy  hair ) από την κορυφή έως την άκρη  χωρίς κάποια άλλη διαδικασία με αποτέλεσμα να διατηρείται υγιής , χωρίς να μπερδεύεται και να φθείρεται ,σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και κατηγορίας εφαρμογών (hair tips extension, tape extension και τρέσες). Ιδιαίτερα η κατηγορία Gold Line διαθέτει απίθανα καθαρά ξανθά του πάγου (ice και σαμπανιζέ) στην καλύτερη ποιότητα Remy φυσικού double drown μαλλιού.

 

Η Silkfeel Gold line χρησιμοποιεί την πρώτη  ποιότητα μαλλιού γιατί αυτό είναι το καλύτερο που δεν περιλαμβάνει καμιά άλλη μίξη υλικού μαλλιού για  πιο απαλά και φυσικά που  είναι πιο ανθεκτικά ιδιαίτερα στο ξανθό χρώμα.
Πρόσφατα εισάγαμε στην γκάμα των προϊόντων μας τη Black line της Silkfeel Russian lux hair extension τα οποία επίσης κατασκευάζονται με εξαιρετικής ποιότητας  φυσική τρίχα που παρασκευάζεται με την καλύτερη ποιότητα μαλλιού  προερχόμενη από λίγους δότες,  που φέρνουν μια άλλη διάσταση υψηλής ποιότητας με μια βασική  γκάμα χρωμάτων και εκπληκτικές αποχρώσεις δίνοντας στον πελάτη το τέλειο αποτέλεσμα με απαλά, λεία, μεταξένια μαλλιά.

 

Ιδιαίτερης σημασίας για την εταιρεία μας είναι η παγκοσμίου φήμης Ιταλική εταιρεία hair extension SHE της οποίας τα προϊόντα έχουμε τη χαρά να διαθέτουμε για πάνω από δέκα χρόνια με μακροχρόνια και εξαίρετη συνεργασία. Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει όλα τα εργαλεία και αξεσουάρ για τον επαγγελματία εφαρμογών hair extension.

 

Silkfeel, μια εταιρεία που παρέχει υψηλής ποιότητας hair extension σε κομμωτήρια και ιδιώτες για περισσότερα από δέκα χρόνια με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και διασφάλισης ποιότητας. Οι αξίες αυτές είναι η βάση της επιχείρησής μας, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις σειρές προϊόντων μας, ακούγοντας προσεκτικά τους πελάτες μας με εκτίμηση σε όλα τα σχόλιά τους.


Στόχος μας είναι να ευχαριστήσουμε την πελατεία μας με μακριά, όμορφα, υγιή και μεταξένια μαλλιά και να αποδείξουμε ότι τα υψηλής ποιότητας hair extension είναι προσιτά σε όλους προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές τιμές. Γνωρίζουμε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός γι’ αυτό και προτείνουμε το σωστό προϊόν για κάθε πελάτη και για κάθε ειδική περίσταση.


Η τεχνογνωσία μας είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσα από τα social media της εταιρείας μας.